Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi (23-24 Kasım 2010)

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) işbirliğiyle düzenlenen 'Halka Arz Zirvesi'nin ikinci ayağı 23-24 Kasım tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirildi.

Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi”, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde 600’ün üzerinde katılımcıyı bir araya getirdi. “Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi”ne İMKB’de işlem görmeyen 100’ün üzerinde şirket katıldı. Üç oturumun düzenlendiği  zirvede, aracı kurumlar, hukuk firmaları, bağımsız denetim şirketleri, mali müşavirler, sermaye piyasası kurumları ve danışmanlık firmaları yer aldı.

23-24 Kasım 2010 tarihleri arasında düzenlenen Bursa Halka Arz Zirvesi'nde Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik olarak  40 m2'lik bir yer kiralayarak standımızı kurduk. Zirvede, Halka Arz ile ilgili hazırlamış olduğumuz kitapçıklarımız, şirketimizi tanıtıcı filmimiz ve broşürlerimiz ile, bu konferansa katılan kişi ve kurumları bilgilendirdik.